< Tilbage

Ugebrev - uge 45 - Køkken og motionslinjen07-11-2022 - 14:07

Biblioteket, læsning, skolen i biografen og indvielse af skolens shelter....

Kære venner, familie og bekendte

Så gik endnu en uge her på Køkken og motionslinjen, og vi er så heldige, at vi fra denne uge og frem har fået Caroline med på linjen. Caroline er pædagogmedhjælper, og eleverne kender hende allerede rigtig godt fra bodelen osv. 

Tirsdag skulle vi med "Skolen i biografen" - og derfor måtte vi springe over at handle og lave mad i denne uge. Vi glæder os allerede til næste uge, hvor vi skal i køkkenerne igen. 

Mandag regnede det helt vildt fra morgenstunden, vi sprang derfor morgengåturen over. Vi gik i stedet i klassen, hvor der blev spillet banko. 

Om formiddagen tog vi på biblioteket, hvor vi fik afleveret en kæmpe stak bøger. Alle eleverne fik desuden valgt nye bøger, så der er nyt læsestof. 

Over frokost var der heldigvis lidt tørvejr, så flere gik en dejlig tur og enkelte fik trampet i pedalerne. 

Hjemme på skolen igen blev der læst og hygget med perler og tegneting. 

 Tirsdag var det store biografdag. Allerede kl. 8:30 gik hele skolen afsted mod Lanternen. Her skulle vi se "Buster". Vi fik salen med de gode stole, men der var heldigvis ingen, der snorkede højt...

Det var en ny version af filmen, men den var lavet efter Bjarne Reuters bog, så der var stadig meget, der kunne genkendes.

Vi var tilbage i klassen kl. 11.00 og der så vi Ultranyt. Der var intet nyt om en ny statsminister endnu. Bagefter gik vi i gang med forskellige opgaver. Nogle læste, andre spillede pengeby og andre igen lavede faglige opgaver.

Efter frokost kørte Sebastian og Lisbeth på biblioteket. De havde fundet et par bøger til os, vi havde bestilt. Det var godt nok MEGET små bøger...

Philip og Caroline cyklede en tur rundt i Løgstør. De var fx. oppe og de den nye kunstgræsbane. Resten fortsatte med forskellige individuelle opgaver. Til allersidst mødtes alle til en omgang afslapning og massage.

Onsdag var der igen botræning og onsdagscaféer. Den stod på krea, motion og spillecafé. 

Torsdag startede dagen med en skøn morgensang inden vi gik og cyklede en morgentur. En del af holdet gik den lange tur, så det var super dejligt at få masser af frisk luft fra morgenstunden.

I klassen var det derefter tid til en formiddagspause inden timerne startede. Philip fik opstartet et fint projekt med en ny bilbane, den bliver super fin.

Derefter arbejdede alle med matematikopgaver. Hold fast der blev regnet, på livet løs:-)
Sikke en arbejdsiver i klassen. Nogle nåede også at læse lidt i deres biblioteksbøger, som vi lånte i mandags.

I dag er det Mortens aften, så vi blev rigtig forkælet af Heidi til frokost med Mortens And og alt hvad der hører til. Så det var super lækkert.

Og efter en dejlig pause var vi inviteret til "Indvielsesfest" af "Friluft- og håndværkslinjen". De har lavet et nyt shelter til skolen og dette skulle indvies med manér. OG det blev det.
Der var taler, snoren blev officielt klippet over, der var musik og dans og vi blev budt på pølser, brød og bobler. 
SÅ et KÆMPE tak til "Friluft- og håndværkslinjen" for en super dejlig fest :-)

Fredag var der svømning, hvor der igen blev taget tider. Vi har mange seje svømmere her på linjen! Hjemme på skolen havde resten også motion. Efter "morgensang" fik vi afrundet ugen med gennemgang af ugebrevet og forberedelse på den kommende uge. I næste uge er vi tilbage ved den kendte struktur med indkøb mandag og madlavning tirsdag. Det skal nok blive en god uge. 

Ha en rigtig god weekend. 

Mange hilsner fra perosnale og elever på linjen

< Tilbage