< Tilbage

Ugebrev - Uge 6 - Køkken og Motionslinjen06-02-2023 - 14:11

Uge sex - seksualundervisning, krop, grænser, hygiejne, følelser, venskab, kærester osv.

Halløj derude ved skærmene


Så gik endnu en uge her på Limfjordsskolen, og i denne uge afholder vi som altid "Uge sex" i uge 6. Alle linjerne arbejder med seksualundervisning, og derudover er elevernes på skift inde hos Sus, som er skolens seksualvejleder. 

Der bliver arbejdet med emner som "Lyst og ulyst", grænser, kroppen, hygiejne, følelser, venskab og kærester. 

Vi arbejder bl.a. med hjemmesiden: www.determinkrop.dk og ser "under dynen" med Anna Lin på Dr.dk. I kan jo kigge med, hvis I gerne vil se, hvad vi har arbejdet med og er blevet klogere på. 

Vi holder fast i morgensang, motion og afslapning - det kan vi ikke undervære. 

Så blev det tirsdag i uge sex. Vi fortsætter den gode stil og de gode snakke. I dag blev der arbejde med JA følelser og NEJ følelser. Man har altid lov til at sige fra. Det skal føles rigtigt "i maven." Vi så også filmen om, hvordan man får børn. Meget vidste vi, men der var alligevel også nye oplysninger, der dukkede op. Vi så også et afsnit med Anna Lin, der handlede om forelskelse og flirt.

Efter frokost spillede vi igen spillet om Følelser og foremmelser på spil. Det gik super godt. Det er dygtige elever, der går her på linjen.

Onsdag var der som altid botræning og onsdagscafé'er. 

Torsdag blev der igen arbejdet med Uge Sex - denne gang mere med grænser og samtykke - samt god stil online. Hvad må man sende og skrive online til hinanden, og hvad er faktisk ulovligt. 

Vi så desuden mere "Under dynen" med Anna Lin. 

Over middag stod den på kærlighedsfilm - vi så klasikkeren "Kærlighed ved første hik". 

Fredag var der svømning og musik og bevægelse hjemme på skolen. I ugebrevstimen fik vi afrundet ugen og set på den kommende uge, hvor vi skal lave engelsk mad tirsdag, og på torsdag er vi inviteteret til Maskebal i Skovsgaard. Temaet er i år cirkus. 

Ha en rigtig god weekend. 

Mange hilsner fra os alle på Køkken og motionslinjen

< Tilbage