< Tilbage

Ugebrev - Uge 43 - Køkken og Motionslinjen24-10-2022 - 15:45

Så er linjerne skudt i gang!

Halløj 

Så er vores linjeundervisning startet op her på Limfjordsskolen. Vi er derfor startet på nye skolehold og i nye klasselokaler. 

På Køkken - og Motionslinjen er der 8 elever fra de forskellige bogrupper. 

Fra gruppe 1: Philip og Joachim

Fra gruppe 2: Fie, Sebastian, Carl-Emil, Lærke og Josefine M. 

Fra gruppe 3: Isabella

Personalet som er tilknyttet linjen er: Mette H., Marianne, Louise og Lisbeth 


Mandag startede vi ud efter en dejlig efterårsferie, hvor nogle har væres med Limfjordsskolen på lejr. Andre har været hjemme. 

Vi starter stadig skoledagene med morgensang i pyramiden. Herefter har linjen morgenmotion. Nogle går en god morgentur, mens andre cykler. Tilbage på skolen mødes vi i klassen, hvor vi får styr på kalenderen og gennemgår dagens program. 

Efter 10 -pausen var det tid til køkkenteori, hvor der bl.a. blev snakket om hygiejne i køkkenet. Derudover fik vi styr på tirsdagens menu. Vi vil fast hver tirsdag lave mad på linjen, og vi starter med mad fra andre lande. I denne uge stod den på mad fra Italien - nemlig pizza, pesto og kålchips. Vi gennemgik opskrifterne, fik styr på ingredienserne og lavet indkøbsliste med billeder. 

Over middag var det tid til at få handlet ind, så alle gik med i Fakta (nu 365). Fie og Philip var dog ikke med, da de begge skulle have elevkonferencer. 

Tirsdag er altid maddag. Selvfølgelig starter vi med morgensang og motion (gåtur eller cykeltur), men efter formiddagspausen var vi klar til at gå i køkkenerne. Vi er heldige, at vi har 2 køkkener. Et hemmelig køkken på loftet, og gruppe 1´s køkken. Begge hold lavede pizza, men det var 2 forskellige. 1 hvid pizza med løg, kartofler, parmesanost og hytteost. 2 rød pizza med tomatsauce, friske tomater og varmrøget laks. Begge hold lavede også kålcips af grønkål og palmekål og pesto med ristede hasselnødder. Ved middagstid mødtes begge hold i pyramiden, så vi kunne spise sammen og ikke mindst smage hinandens pizzaer. Begge to var super gode, men med et lille overvægt til den røde pizza. 

Efter pausen stod der oprydning på programmet. Der bliver jo let en del opvask, når man laver mad... Det var heldigvis hurtigt klaret, når vi hjalp hinanden. 

Vi gik i klassen, hvor vi snakkede om demokrati, valg, og hvordan man stemmer. Heldigvis var der også tid til lidt afslapnng og massage til allersidst.


Onsdag var der botræning og onsdagscafé'er.


Torsdag var skoledagen lidt kortere end normalt, da der var bowlingarrangement i Brønderslev om eftermiddagen. Vi fik sunget morgensang, motioneret og arbejdet videre med Folketingsvalget. Flere elever tog en kandidattest

 

Fredag var der svømning, ugebrevstime og afrunding på ugen. Vi fik set Ultra nyt og gennemgået den kommende uge. 


Tak for første uge på Køkken og motionslinjen. 

Rigtig god weekend.

Mange hilsner fra os alle på linjen

< Tilbage