< Tilbage

Ugebrev - uge 11 - Friluftslinjen17-03-2023 - 10:30

Sneen smelter og foråret er på vej.

Mandag oplevede vi at snevejr var blevet til regn. Vi gik morgentur, og lærte igen, at det er godt at have regntøj, så man ikke bliver våd. Denne uge er der der to fra holdet, som er i praktik. Den ene på Vildsted Søgård, den anden på værkstedet i Globen i Aars. det er meget spændende for dem begge. Hjemmeholdet fik mandag lavet knagerne færdige til shelteret - nu skal de blare hænges op en dag. Efter frokostpausen kørte vi ned i byen for at handle ind til madpakken til tirsdagens udflugt.

 

Tirsdag var vejret meget bedre og vi så solen på morgen-gåturen. Efter frokostpausen pakkede vi bilerne og kørte afsted på fugle-kigge-tur. Turen gik til Vejlerne. Her var der en fint udstilling med både små og store fugle. Svanen er faktisk en rigtig stor fugl. Det blæste meget, så der var skum på vandet, og ænderne ved Vejlerne sad i vandkanten og ventede på at blæsten ville stoppe. Det er ikke let at flyve i sådant et blæsevejr. Efter at have kigget i den stor kikkert kørte vi hen til et andet fugletårn, og her spiste vi vores madpakker. Nøj hvor var vi blevt sultne, og rugbrødsmadderne smagte godt. Vi var lige ved at glemme at spise leverpostegmad med rødbeder. Men vi var tre, der godt kunne spise sådan en ekstra lækker mad. Tilbage på skolen var skoledagen slut. Dejligt at være på tur.

 

Onsdag var der botræning og cafeer.

 

Torsdag startede vi formiddagsmodulet med dagens bogstav, som var "S". Vi fandt 11 ord, som starter med "S" og stavede dem sammen. Vi øvede os også i et rim med "S". Vi delte os op og nogle gik i elevrummet og lavede matematik og dansk, resten af os spillede nogle forskellige spil på tavlen. Vi lavede vendespil med ansigter, vi svarede på spørgsmål om dyr, lavede puslespil og gættede dyr ud fra deres lyde. Eleverne er blevet rigtig gode til at bruge den interaktive tavle. De ved rigtig meget om dyr, som de fleste spørgsmål handlede om. 

 

Efter frokost var der fællelsang, hvor Køkken og Motions linjen først fortalte om deres tur til Kornets Hus. Vi sang en masse fede sange og til sidst var der afslapning. 

 

Fredag var der motion på skolen og svømning i Rønbjerg. Efter pausen var der morgensang og ugebrevstime. 

 

God weekend.

< Tilbage