< Tilbage

Ugebrev - Uge 10 - Kunst og dansk10-03-2023 - 10:35

Vi forsætter med Verdensmålene.

Verdensmål Nr.15 - Livet på land!

Kære Forældre mv.

I denne uge har vi på kunst og dansk linjen kig på endnu et af FN´verdensmål - Verdensmål nr.15: LIVET PÅ LAND.

Verdensmålet handler om at beskytte, genoprette og støtte bæredygtig brug af økosystemer på land.

For vores vedkommende, har vi valgt at kigge lidt nærmere på landbruget og eleverne kommer til at lære om landbrug før og nu. Eleverne lærer det røde Øko-mærke at kende, som står for ØKOLOGI. Og i næste uge skal vi lære mere om emnet og i uge 12 skal vi besøge en økologisk gård, hvor de har malkekøer. Her kan vi stille en masse spørgsmål og blive klogere på, hvad forskellen er på konventionelt og økologisk landbrug. 

Kirstine, Olivia, Anna og Laura har set film om Dyrene på landet, hvor de kigger nærmere på de enkelte dyr, der lever på gården.

Sideløbende med det nye emne arbejder nogle elever også med mindre kreative projekter efter egne interesser. Flere elever ville gerne arbejde med glaskunst, så det eksperimenterer vi lidt med og ser hvad det udvikler sig til. Nanna, Julie og Johanne er gået i gang med at fremstille glas sommerfugle. Silja har sammen med Maren lavet flotte plakater til vores ÅBENT HUS torsdag.

Catharina har både mandag og tirsdag været i intern praktik i Limfjordsskolens køkken og forsætter i næste uge. 

Torsdag formiddag lavede vi lækre spinatpandekager med kyllingefyld, de blev super gode. Alle arbejdede rigtig godt og koncentreret. Efter frokost pausen havde vi vores åbent hus arrangement, her fik vi besøg af en masse dejlige og søde mennesker, det blev til rigtig mange hyggelige snakke. Vi fik vist og fortalt om hvordan man laver glaskunst. vi sluttede alle af med, at høre et par numre som musiklinjen havde øvet. 

Ugen sluttede af med ugebrev, ultranyt og en hyggelig snak rundt om bordet, om hvad weekenden skulle byde på. 

Rigtig god weekend fra alle os på kunst og dansk. 

 


< Tilbage