Ugebrev uge 10 Musiklinjen10-03-2023 - 10:00

Sammenspil og kulturuge

Mandag

Så fik vi taget hul på en ny uge. Vi startede, som vi plejer, med morgensang og opstart i klassen, hvorefter vi skulle arbejde videre med vores tema om musik, sanser og følelser. Vi fokuserede især på at få helt styr på Tobias Rahims "Når mænd græder", som vi startede på i sidste uge. Vi udbyggede med både sang i mikrofoner og drumpads - fedt! Herefter lyttede vi til Beethoven og snakkede om stemninger i musikken, før vi gik til frokost.

Efter frokost gik vi i gymnastiksalen og legede med den store faldskærm. Vi fik både trillet bold, byttet pladser og lavet grimasser, før vi sluttede skoledagen med Ultra Nyt og afslapning.

Tirsdag

Så meldte sneen sin ankomst! Vi vågnede op til et tykt lag sne overalt, så udover vores sædvanlige morgengåtur blev der også lavet sneengle og donuts i kørestolen ;)

Der var masser af spilleri på programmet. Vi lærte en ny humørsang, hvor eleverne på skift skulle improvisere på enten xylofon eller congas - lidt af en udfordring for nogen. Derefter repeterede vi spandestomp, remser og byggede nye rytmer på, inden vi kastede os ud i en af Stigs skøre remselege før frokost.

Over middag havde vi besøg af den nye vikar Sofie. Vi repeterede "Når mænd græder" med mikrofoner og drumpads, inden dagens nyheder blev set og diskuteret, og vi derefter sluttede dagen med afslapning.

Botræning og cafeer som vanligt.

Torsdag

Torsdag var en lidt anderledes dag på Limfjordsskolen. Ifm. Vesthimmerlands Kommunes Kulturuge skulle vi holde åben skole over middag, og da sneen stadig lå i et tykt lag, var vi noget spændte på, om vi overhovedet ville få besøg.

Efter morgensamling og gåtur stod formiddagens program primært på forberedelser til eftermiddagens åbent hus. På musiklinjen betød det masser af øvning, da vi omeftermiddagen skulle være klar med en lille optræden med nogle af de forskellige ting, vi har arbejdet med den sidste tid. Der skulle både øves sammenspil, koreografi og spandestomp. Vi sluttede med lidt afspænding inden frokost, så batterierne var ladet op til eftermiddagens arrangement.

Kl. 13 slog vi dørene op, og der var heldigvis folk, som havde lyst til at trodse snevejret og kigge ind. Vi nåede at optræde med vores lille program bestående af "Svend-Åge", "Karamel til dit gebis", "Når mænd græder" og spandestomp to gange, hvorefter der var tid til at kigge rundt til de andre klasser og se, hvad de havde forberedt. Dagen sluttede med en kort optræden for de andre elever og personaler.

Fredag

Fredagen var tilbage i normalt program med svømning, Ultra Nyt og ugebrev, hvorefter vi kunne gå på en velfortjent weekend.

God weekend fra Musiklinjen!