< Tilbage

Ugebrev - Uge 9 - Kunst og dansk03-03-2023 - 10:40

Vi er tilbage efter vinterferien :-)

Kreative projekter - Med skolen i biograften 

Kære Forældre.

Så er vi i sving igen efter ferien - Vi startede op mandag med et lille kreativt projekt, hvor eleverne fremstillede billeder af tropiske sommerfugle. Vi snakkede først om sommerfuglens cyklus. 

Herefter gik eleverne i gang med at tegne skitser og male baggrundsfarver på de små lærreder. Eleverne arbejdede med Caran Dasche farver og Poscha tusser. 

Over middag var vi ude at samle affald i Løgstør by . . .og der var meget!! Heldigvis havde Anna taget trolleyen med på gåturen og den var helt fyldt op med affald!! Det er så sejt af vores elever.

Tirsdag var hele skolen i biografen og se "Lille Allan", en film og skilsmisse, følelser, hjælp fra "rummet", venskaber og meget mere. Eleverne synes, den var god!

Tilbage på skolen blev billedprojektet færdigt og billederne pynter fint i klassen:-) Over middag var der Fitness i gymnastiksalen og et par elever valgte at cykle en tur i det gode vejr.

Onsdag gik dagen med botræning og Cafe præcist som vi plejer. 

Torsdag Var vi så heldige at vi kunne nyde den dejlige forårssol på vores gåtur, det var så lækkert og gav os god energi til skolearbejdet efter formiddagspausen. Idag kunne man selv vælge om man gerne ville regne eller lave dansk. i dansk skulle man rime og i matematik øvede vi os i at ligge sammen. Vi fik også tid til både at se ultranyt og få talt sammen om hvad der var sket rundtomkring i verdenen. Vi sluttede en dejlig time af med lidt afslapning og massage, ahh det var dejligt. Til frokost mødtes vi hele skolen til fællesspisning i pyramiden, sikke noget lækkert mad køkkenet havde lavet til os. Dagen sluttede af med fællessang, hvor musiklinjen havde øvet et par dejlige sange, som de optrådte med. 

ugens sidste skoledag nogle fik lavet dejlig motion herhjemme, mens andre svømmede mange baner ovre i Rønbjerg. Efter morgensang gik vi alle i klassen og læste ugebrev og så ultranyt og fik talt om, hvad der skulle ske i løbet af weekenden. 

Rigtig god weekend fra alle os på Kunst og Dansk. 
 

< Tilbage