< Tilbage

Ugebrev uge 7 - køkken -og motionslinjen17-02-2023 - 09:07

Sidste uge før vinterferien...

Kære læsere

Så er det slut med emneuge for denne gang. Alligevel fik vi startet ugen anderledes op allerede til morgensang. Det grønne råd, hvor Lærke, Emma, Johanne og Andreas er med, viste, hvad de havde lavet. De havde prøvet forskellige tests om, hvordan man kunne spare fx på vandet. Alle elever fik nogle små plaketer med på værelset, der kan hjælpe med at huske os at spare. Vi fik dem også i klassen, hvor Jimmy kom og satte et termometer op til at hjælpe os med at holde 20 grader. 

Efter formiddagspausen gennemgik vi den opskrift, vi skal bruge i morgen; scones. Landet er nemlig England! Der bor faktisk 53 millioner der. De har også en masse fodboldklubber i England. Bagefter prøvede nogle forskellige spil på tavlen, hvor man kunne blive klogere på mad og kroppens organer. 

Efter frokost handlede vi, så vi er klar til i morgen, før vi sluttede af med lidt afslapning. 

Tirsdag morgen startede mere almindeligt med en morgengåtur efter morgensang. Efter formiddagspausen gik vi i køkkenet. Der er en del, der er syge, så vi valgte, at alle hjalp hinanden med at lave sccones i gruppe 1´s køkken. Det er en lidt sjov dej. Der er bagepulver i, så den skal ikke hæve. Og faktisk må man heller ikke ælte den. Dejen blev rullet ud i 2 cm tykkelse og med glas, blev der trykket "boller" ud. 

Der blev pisket flødeskum og fundet syltetøj frem, så alt var klar til efter frokost, hvor Lærke havde bestilte lækre byg-selv burgere nede hos Heidi. 

Philip var desuden i humør til at støvsuge Lisbeths bil - tusind tak for det! Over middag var Carl-Emil klar til at få trampet i pedalerne, så cyklen blev pumpet, og vi cyklede en tur ned i skoven, hvor vi fandt Carl-Emils gamle hule. Det var en fin men også lidt hård tur. 

Vi fik ryddet op i køkkenet og så Ultranyt, der meget handlede om jordskælvet i Tyrkiet/Syrien. Og så fik vi smagt UTROLIG lækre scones.... 

Til allersidst blev der spillet uno og slappet af.  

Onsdag var der botræning og onsdagscafé'er. 

Torsdag startede skoledagen som normalt, men efter formiddagspausen hoppede vi i skolens køretøjer og kørte mod Skovsgaard, hvor vi var inviteret til Maskebal med temaet cirkus. Her blev der hygget med cirkus-tapas til frokost og forskellige sjove aktiviteter, musik og dans. Vi trillede glade tilbage mod Løgstør kl. 15.

Fredag var der rigtig mange, som var gået på tidlig vinterferie. Vi andre tog dog til svømning osv. som vi plejer. Tilbage på skolen var der morgensang og ugebrevstimen, hvor vi fik læst ugebrevet, set Ultra nyt og snakket om ferieplaner, hvor nogle skal på lejr med Limfjordsskolen. Det skal nok blive rigtig hyggeligt. Vi sluttede af med afslapning og sagde GOD FERIE!

Rigtig god vinterferie til jer. Vi ses i uge 9! 

Mange hilsner fra elever og personale på Køkken og motionslinjen

< Tilbage