<

Ugebrev uge 13 Musiklinjen31-03-2023 - 10:21

Rim og skrald

Mandag


Så fik vi taget hul på den sidste uge inden påskeferien - en uge hvor hele skolen havde fokus på skrald og affaldssortering, men hvor vi samtidig lagde sidste hånd på vores arbejde med rim og remser på musiklinjen.

Vi brugte formiddagen på at sætte musik til de rim, som blev skrevet i sidste uge. Der blev arbejdet med rytmesektion og sang/rap i mikrofon.

Eftermiddagen blev brugt på en lille quiz, hvor eleverne blev testet i deres viden om rim og remser, før vi sluttede dagen med Ultra Nyt og afslapning som vanligt.

 

Tirsdag

Tirsdag var en lidt anderledes dag, da vi skulle en tur på Skraldeskole på genbrugspladsen for at lære om affaldssortering og genbrug. Formiddagen gik derfor med vores sædvanlige gåtur, Ultra Nyt og lidt introduktion til Skraldeskolen

Efter frokost steg vi i busserne og kørte på Genbrugspladsen. Her blev vi mødt af Isa fra Skraldeskolen, som i halvanden time gav os en grundig indføring i affaldssortering, viste os rundt på genbrugspladsen, og vi var så heldige også at se en skraldebil blive tømt, inden vi drog tilbage mod Limfjordsskolen.

 

Onsdag

Botræning og caféer.

 

Torsdag

Torsdag var den sidste dag med vores fælles affaldstema. På musiklinjen brugte vi den første del af formiddagen på lidt musikundervisning - bl.a. med en sidste gennemspilning af vores selvskrevne rim.

Herefter begav vi os ud i regnvejret for at samle affald. Vi kom lidt sent afsted, så det blev ikke til de store mængder, men vi fik da samlet et par kg., før hele skolen mødtes i Pyramiden for at se, hvor meget affald, der var blevet samlet i løbet af ugen og få overrakt beviser for at alle elever nu er uddannede affaldsagenter!

Eftermiddagen gik med en kort fællessangtime før det også blev til et besøg fra påskeharen med efterfølgende æggejagt.

 

Fredag

Så blev det fredag - sidste dag inden ferien. Vi tog traditionen tro i badeland i svømmetiden, så den stod på sjov og plask - skønt! Til morgensamling fik vi sunget ferien ind, før vi mødtes i klassen til ugebrev, billeder og Ultra Nyt.

Fra musiklinjen skal lyde et ønske om en god påskeferie!

<