<

Ugebrev uge 11 - køkken -og motionslinjen17-03-2023 - 10:26

Kornets Hus, pizzabagning og fællessang

Kære Læsere,

Så er vi friske tilbage efter en dejlig weekend. Vejret var noget anderledes mandag morgen end i sidste uge. Det regnede sneen væk, så vi blev lidt våde, da vi gik morgentur. Heldigvis var ingen på køkkenlinjen lavet af sukker...

Efter formiddagspausen gik vi gang med dagens program, hvor vi skulle kigge på, hvad de egentlig laver i Kornets Hus, hvor vi skal på besøg tirsdag. Det så fedt ud, så vi glæder os til at høre meget mere om korn og pizzabagning...

Inden forkost nåede nogle et godt spil uno, mens andre arbejdede med faglige opgaver.

Vi sluttede dagen af med at se UltraNyt, hvor de fortalte om det nye varslingssystem, som kommer på alle vores mobiler. Og det skal testes i starten af maj. Mens der blev pakket formiddagsmad til udflugten i morgen, fik andre massage og slappede af. 

Tirsdag var det så turtid - og turen gik mod Hjørring. Vi havde en aftale med Amanda, som er bager hos Kornets hus. Vi startede med en velkomst og lidt formiddagsfrugt. Herefter gik vi i gang med at lave vores pizzadej, som skulle hvile. Imens gik vi på tur rundt i udstillingen. Da dejen var klar, gik vi i gang med vores topping. Der var mange lækre muligheder, og alle fik lavet hver deres egen pizza. Mums de smagte godt! Derudover var der mulighed for at valse korn, så alle fik "hjemmelavet" mel med sig hjem. Vi kan klart anbefale jer at besøge Kornets hus og prøve deres aktiviteter. 

Onsdag var der botræning og onsdagscafé'er. 

Torsdag stod på morgenmotion og individuelle opgaver. Der blev læst, regnet, stavet osv. Vi fik desuden styr på vores diasshow, som vi skulle vise de andre til fællessang. Vi havde nemlig taget en masse gode billeder på vores tur i tirsdags. Over middag var der fællessang, hvor Sara og Stig gav den gas på en masse instrumenter. 

Fredag var der svømning i Rønbjerg og musik og bevægelse hjemme på skolen. Herefter afrundede vi ugen med ugebrevstimen, hvor vi fik styr på ugen der gik, set Ultra nyt, snakket weekendplaner og forberedt os på den kommende uge. Det bliver jo en kort skoleuge, da lærerne og pædagogerne skal have pædagogisk dag fredag. 

Ha en rigtig dejlig weekend. 

Mange hilsner fra os alle på Køkken og Motionslinjen

<